Suzuki’den aralık ayına özel fırsatlar

Suzuki, Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modelleri için özel avantajlı aralık kampanyasını sürdürüyor. Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yetenekleriyle dikkat çeken Suzuki, Kasım ayında başlattığı kampanyayı aralık ayında daha da güçlendirdi. İşte, detaylar:

Swift Hibrit için 0 Faizli Kredi ve Takas Desteği!

Swift Hibrit, 2023 yılının lideri konumunda bulunan bu model B hatchback segmentinde öne çıkıyor. Aralık ayında geçerli olan kampanya kapsamında, Swift Hibrit modelini satın almak isteyenlere özel 12 ay vadeli ve 0 faizli 200 bin TL kredi imkânı sunuluyor. Ayrıca, 70 bin TL’lik takas desteği de bu avantajlı pakete ekleniyor.

S-Cross Hibrit ile 4×4 Deneyimi ve Takas Desteği!

S-Cross Hibrit modeli, 4×4 B SUV segmentini domine ediyor. Aralık kampanyası kapsamında, S-Cross Hibrit’e sahip olmak isteyen kullanıcılar, 12 ay vadeli ve 0 faizli 200 bin TL kredi seçeneğiyle birlikte 100 bin TL’lik takas desteğinden faydalanabiliyor.

Vitara Hibrit için Yüzde 0,99 Faiz ve Takas Desteği!

Vitara Hibrit, rakipsiz özellikleriyle dikkat çekiyor. Aralık ayında geçerli olan kampanya ile Vitara Hibrit modeli, 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli 200 bin TL kredi ve 80 bin TL takas desteği avantajıyla satın alınabiliyor.

Jimny ile Üstün Arazi Sürüşü ve Finansman Fırsatı!

Jimny modeli, üstün arazi sürüş yetenekleriyle öne çıkıyor. Aralık kampanyası kapsamında, Jimny’yi tercih edenler, 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli 200 bin TL kredi ve 100 bin TL takas desteğiyle yeni bir Jimny’ye sahip olabiliyorlar.

Suzuki’nin İddialı Aralık Kampanyasıyla Yıl Sonuna Özel Fırsatlar!

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, aralık ayında tüm modellerinde geçerli olan kampanya ile kullanıcılara özel avantajlar sunuyor. Yıl sonuna özel bu fırsatlarla Suzuki’nin güçlü güvenlik donanımları, zengin özellikleri ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan modellerine sahip olmak daha da avantajlı hale geliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu