Petlas’ın yeni offroad lastiği Peaklander üstün çekiş ve dayanıklılık sunuyor

Petlas, offroad tutkunları için özel olarak tasarlanan yeni lastiği Peaklander M/T’yi piyasaya sundu. Üstün çekiş, uzun ömürlü kullanım ve dayanıklılığı bir arada bu yeni lastik, Türkiye’nin ilk Mud Terrain (Çamur Arazisi) lastiği olma özelliğini taşıyor.

Peaklander M/T, konforlu sürüş deneyimiyle öne çıkıyor

Petlas, Peaklander M/T’yi geliştirirken offroad tutkunlarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurdu. Lastiğin özel tasarım desenleri, agresif yanak koruma blokları ve özel çelik kuşak telleri, offroad sürüşünde maksimum performans ve güvenlik sağlıyor. Ayrıca çamurda ekstra çekiş ve çamur tahliyesi sağlayan yeni seri, özel sırt deseni ve farklı boyutlardaki blok dizilimi ile daha sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Lastik, özel karışım teknolojisi ve ekstra güçlendirilmiş desen diş dipleri ile her tür arazide maksimum çekiş sağlıyor. Bu özellikleri sayesinde zorlu arazi koşullarında lastik kesilmelerine ve yırtılmalarına karşı yüksek direnç gösteriyor. Ayrıca kuvvetli karkas yapısı ve yanal darbelere karşı dirençli olması, yeni seriyi güvenlik ve dayanıklılık konusunda kullanıcılarına üst seviyede bir deneyim sunuyor.

Petlas, Peaklander M/T’yi Amerikan ölçülerinde üretmeye başlayarak offroad severlere araçlarını maksimum miktarda yerden yükseltme imkanı sunuyor. Bu sayede zorlu arazilerde bile hiçbir engelle karşılaşmadan rahatça ilerlemek mümkün oluyor. Tüm jant ölçülerinde üretilen lastik, kullanıcıların mevcut araçlarıyla uyumlu bir şekilde kullanabilecekleri bir seçenek sunuyor.

Kış lastiği mi yoksa dört mevsim lastik mi tercih edilmeli?” başlıklı haberimiz de ilginizi çekebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu